Hirdetés

2MD VR Football - hamarosan VR-ban is nyomhatjuk az amerikai focit

|

A rengeteg FPS és poénkodós játék mellett most végre egy sportjátékot is bejelentettek VR platformokra. Persze ezt sem szabad annyira komolyan venni majd.

Hirdetés

Egyre több fejlesztő dolgozik VR játékokon, habár a mezőny nagyrészét érthető okokból akciójátékok vagy interaktív történetek teszik ki. A korábban PlayStation 4 témákat hegesztő Truant Pixel most az Akash: Path of the Five mellett egy VR játékon is elkezdett dolgozni, melynek központi témája nem más, mint az amerikai foci.

A Truant Pixel egy rövid előzetes kíséretében jelentette be a legújabb alkotását, amely a 2MD VR Football címet viseli. A játékban kiválaszthatjuk a csapatunk logóját és színeit, megtervezhetjük a csapatunk felállását, felrajzolhatjuk a választott taktikát, amit aztán a csapattársaink azonnal át fognak ültetni a gyakorlatba. Persze ez nem szimuláció, a videót látva nagyjából helyére kerül, hogy mire is számíthatunk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik VR platformokra jelenik majd meg a játék és a megjelenési dátum sem került ki, de ettől függetlenül kíváncsian várjuk a végeredményt.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)