Hirdetés

Új fényképen bukkant fel a teljes PlayStation VR 2 szett

|

A kiszivárgott fotót nem sokkal a publikálást követően törölték, de nem annyira gyorsan, hogy az érdeklődők ne tudják elmenteni.

Hirdetés

A Sony ebben az évben nem sok információt osztott meg a PlayStation VR 2 megjelenésével kapcsolatban, pedig a cég már tavaly februárban bejelentette, hogy ezen a néven érkezik majd virtuális valóságot a nappalinkba is elhozó hardvercsomag. Néhány újabb adatot idén januárban lehetett megtudni a PS VR 2-ről, de a gyártó akkor sem közölte, mikorra időzíti a piaci debütálást.

A minap azonban a japán vállalattal együtt dolgozó játékfejlesztő stúdiók egyike kiszivárogtatott egy fényképet Twitteren, ami ugyan törlésre került, de mégis ez az első olyan fotó, amelyen a februári bemutatót követően először látható a teljes PS VR 2 szett.

Hirdetés

A szivárogtatás a Bit Planet Games nevéhez kapcsolódik, amely stúdió az Ultrawings 2 fejlesztéséért felelős. A játék már elérhető Oculus Quest 2-re és PC-s VR platformokra, így nem meglepő, hogy PlayStation 5-ön is játszhatunk majd vele.

Az eredeti poszt szövege alapján a fénykép megosztása nem ellenkezett a titoktartási megállapodásban foglaltakkal, de úgy tűnik ez mégsem volt igaz, mivel nagyon hamar törölték a bejegyzést. Az alábbi képen látható a PS VR 2 szettje a kontrollerrel és a kábellel együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A stúdió bejegyzése a jelek szerint egyébként csak egy kedvcsináló lett volna az Ultrawings 2 PS VR 2-es megjelenéséhez, a javított posztban a csatolt képen ugyanis már az eszköz hivatalos illusztrációja szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)