Hirdetés

Új Resident Evil VR játékot jelenthetnek be a héten

|

A valaha volt egyik legjobb Resident Evil játék kaphat VR támogatást.

Hirdetés

Tavaly írtunk róla, hogy egy hackertámadás következtében a Capcom kvázi minden, közeljövőre vonatkozó terve kijutott az internetre. Ezeket az információkat persze érdemes mindig szkeptikusan kezelni, mégis, mikor ilyen mennyiségű információ lát napvilágot, nehéz elhinni, hogy abból semmi ne valósuljon meg.

A kijutott információk között említve volt egy VR Resident Evil játék is, mely az Oculus platform eszközeire jelenhet majd meg. A novemberi szivárgások alapján a játéknak májusban kellene debütálnia, szóval épp itt az ideje, hogy lassan megmutassák a Resident Evil-rajongóknak.

Hirdetés

A korábbi szivárgás most egyre jobban beigazolódni látszik, miután az Oculus tartalomigazgatója a Twitteren megosztotta a Capcom Resident Evil eseményének bejegyzését. A kiadó a posztban arról ír, hogy egy új előzetes mellett néhány meglepetéssel is készülnek, amiről biztosan nem akarunk lemaradni.

Ha valódiak a pletykált infók, a Resident Evil 4 kaphat VR támogatást, mely az egyik legjobban értékelt rész az egész sorozatban. A széria nem most először lesz elérhető a virtuális valóságban, a hetedik epizód is játszható volt így, viszont az kizárólag PSVR-on.

Érdekes kérdés lehet, hogy amennyiben tényleg jön a Resident Evil 4 VR, az vajon elég félelmetes lesz a játékosoknak. Mivel a Resident Evil 4 egy korosodó játék, az új technika beépítése mellett egy kis ráncfelvarrásra is szorul, hogy igazán élvezetes legyen VR-ban.

Ti kipróbáljátok majd, ha tényleg bejelenti a Capcom a Resident Evil 4 VR-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)