Hirdetés

Új részleteket tudtunk meg a Resident Evil 4 VR-ról

|

Megvolt az Oculus játékbemutatója, ahol új információkat osztottak meg az idén megjelenő Resident Evil 4-ről.

Hirdetés

A héten megtartotta az első játékbemutatóját az Oculus, ahol 25 percen keresztül foglalkoztak a Quest 2 exkluzívként megjelenő Resident Evil 4 VR verziójával is.

Az új videókból rengeteg információt megtudhattunk az idén érkező játékkal kapcsolatban, mely egyre izgalmasabbnak tűnik, pláne mivel az is kiderült, hogy a grafikán is sokat políroztak az új megjelenés kedvéért.

Azt már korábban is világos volt, hogy az eredeti játékkal ellentétben a VR verzió FPS nézetből játszódik majd, ahhoz viszont, hogy ez jól is működjön, a fejlesztők rengeteget finomhangoltak a játék mechanikákon. A fegyverhasználat például sokkal életszerűbb lesz a Quest 2 mozgáskövetésének köszönhetően, így jobb élmény lesz majd például a közelharci fegyverek alkalmazása, viszont bajba is kerülhetünk, ha újratöltés közben ügyetlenkedünk majd.

Hirdetés

A Resident Evil 4 VR ugyan támogatja majd a teleportálgatás mellett a mozgáskövetést is, de a fejlesztők arra számítanak, hogy a legtöbb játékos majd kontrollerrel játszik, mint egy átlagos játékban.

A fejlesztők arra is figyeltek, hogy a játék ülve is szórakoztató legyen, kiindulva abból, hogy hosszabb, mint az átlagos VR játékok, és az ellenfeleket is balanszolták, mivel VR-ban a tapasztalatok szerint nehezebb a navigáció.

Érdekesség, hogy az átvezetők maradtak TPS nézetűek, így lesz minimális váltakozás a belső- és külsőnézet között.

A Resident Evil 4 VR idén jelenik meg Oculus Quest 2-exkluzívként, pontos megjelenési dátumot viszont még nem árult el a kiadó. Ti kipróbálnátok, hogy milyen a klasszikus új köntösben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)