Hirdetés

Új Star Wars játék jelenhet meg idén VR eszközökre

|

Ennél közelebb valószínűleg egy darabig nem kerülhetünk az űrcsempésszé váláshoz.

Hirdetés

A VR szettekhez tartozó legtöbb mozgásérzékelős kontroller szinte kiált azután, hogy valaki végre egy jó fénykardos kalandot készítsen el velük, mégpedig olyat, aminek nem a zene áll a fókuszában. A Star Wars: Vader Immortal már elkezdte próbálgatni, hogy milyen lehetőségek rejlenek a messzi-messzi galaxis és a virtuális valóság keresztezésében, de most egy újabb cím érkezik, ráadásul a rutinos Oculus Studiosszal együttműködésben.

Hirdetés

A Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge hivatalos bejelentésében az olvasható, hogy a játék története Az utolsó Jedik és a Skywalker kora között eltelt időben játszódik majd. Helyszínként a peremvidéken található Batuu bolygó szolgál, azon belül is a Black Spire Outpost, ami az Első Rend elől menekülő kétes elemek, elsősorban csempészek paradicsoma. 

A játékot az ILMxLAB stúdió fejleszti, az Oculus Studiosszal együttműködésben (ők felelnek a Star Wars: Vader Immortal játékokért is). Ígéretük szerint egy olyan kalandon dolgoznak, ami nem csupán kihasználja a VR technológiát, de egyedi élményt is nyújt a játékosoknak, hiszen a történetet a döntéseink fogják formálni. A játékban feltűnnek majd a széria ismert szereplői, de új helyszínekkel és karakterekkel is megismerkedhetünk.

Ti milyen Star Wars kalandot tudnátok elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)