Hirdetés

Új videóban nézhetjük meg, milyen lesz a Resident Evil Village VR módja

|

Pontosan egy hét múlva ugorhatunk neki a Village VR verziójának, ami nagyon sok vámpírhölgy-rajongót fog boldoggá tenni.

Hirdetés

A PlayStation VR2 egyik legerősebb húzócíme lehet a Resident Evil Village VR, aminek köszönhetően sokkal közelebb kerülhetünk a világ kedvenc vámpírnőihez. Mi nem ítélkezünk senki felett sem, de mind tudjuk, hogy miért fogják az emberek a Village-dzsel kezdeni kalandjaikat a VR térben.

A látvány mellett azért a játékmenet sem tűnik rossznak, amit a Capcom most egy új trailerben mutatott be. A videó alapján a tartalom nem lesz kevesebb, csak személyesebb.

Hirdetés

A VR mód a PlayStation VR2 megjelenésével egy időben, február 22-én lesz elérhető. Aznap egy ingyenes demó is elérhetővé válik majd azok számára, akiknek nincs meg PS5-re a Resident Evil Village, és így nem kapnák meg ingyen a VR verziót sem.

A Resident Evil Village 2022. májusában érkezett minden modern platformra, és azóta is tarol. A Capcom kapva kapott az új rész sikerén, és egy vaskos DLC-t is kidobott hozzá az év végén, amit szintén csak ajánlani tudunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)