Hirdetés

Until Dawn: Rush of Blood - nagyon para lesz, itt egy új videó

|

Az Until Dawn PSVR-os spin-offja egyszerre lesz ijesztő, kicsit gusztustalan és emellé izgalmas.

Hirdetés

Néhány pillanattól eltekintve azért az Until Dawn inkább volt kalandjáték, mint horror, és mivel klisékkel operált, ritkán ijedtünk meg tőle, az esetek többségében számítottunk rá, hogy mikor fog valami megijeszteni.

A Rush of Blood ennél kiszámíthatatlanabb. Békésen ülünk egy csillében, kezünkben két fegyver, és szép lassan haladunk előre, miközben itt-ott zombik, szörnyek, bohócok jelennek meg, többnyire teljesen váratlanul. A fenti videóban a fejlesztők beszélnek céljaikról, a játék által kínált élményről, a horror három alap eszközéről (ijesztő, undorító dolgokról, valamint az általános rettegésről) és láthatunk néhány jelenetet is, amikből jól látszik, mire számíthatunk. A PlayStation Blogon egyébként ez a hét a Rush of Bloodé, az elkövetkező napokban számíthatunk képekre, újabb infókra és még több videóra is. Ha bármi érdekes történik, szólunk. 

A játék a PSVR-ral együtt, október 13-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)