Hirdetés

Vacation Simulator - nyilván a nyáron érkezik

|

Minek menjünk nyaralni, ha egy VR-szemüveggel a tengerparton lehetünk, és olyan dolgokat csinálhatunk, amiket emberek között nem ajánlott?

Hirdetés

A Job Simulator az eddigi egyik legjobb VR-játék, ezzel viszonylag kevesen vitatkoznának. Az Owlchemy Labs következő alkotása is hasonló lesz, de irodából a szabadba megyünk.

Hirdetés

Június 18-án jelenik meg a Vacation Simulator, amiben tengerparton, a hegyekben, és az erdőben csinálhatunk dolgokat. Ahogy elődjében, úgy itt is a felfedezés adja az élményt: mindent megtapogathatunk, kinyithatunk, kombinálhatunk, és sok dolgot felzabálhatunk. Az alábbi videó csak a helyszíneket mutatja meg, és nem is annyira érdekes, viszont mint a Playstation Blogon megjelent posztban látható, lesz egy Waffler nevű szerkezet, ami bármilyen objektumot gofrivá alakít, amit aztán sokféleképp felhasználhatunk. A Shrubafier szintén jópofa eszköz, ez bokrot készít mindenből, amit ráhelyezünk.

Ha valamiért, ezért megéri VR-eszközt venni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)