Hirdetés

Vader Immortal: A Star Wars VR Series - befutott az első trailer az Oculus új játékához

|

A három részből álló játéksorozat Darth Vader sötét erődjébe visz minket, és kombinálja a történetmesélést az interaktív játékmenettel.

Hirdetés

Volt persze X-Wing VR Mission, meg Jedi Challenges AR, de sajnos még nem készült olyan teljes értékű VR-játék, ami a Star Wars izgalmas univerzumába repíti el a játékost. Ezért is érdemes figyelemmel követni a Vader Immortalt.

Hirdetés

Az Oculus és az ILMxLab közös erővel dolgozik a játékon, amiben egy Windfall nevű csempészhajó kapitányát irányíthatjuk majd. Már a játék elején elkap minket Darth Vader, így pedig nagyon hamar a Sith nagyúr Mustafaron lévő erődítményében találjuk magunkat. A játék során nemcsak felfedezhetjük ezt a helyet, hanem Vaderrel is meg kell majd küzdenünk, ami a virtuális valóságban bizony elég menő lesz. Sőt, még egy olyan játékmódot is kapunk, amiben mindössze annyi a feladatunk, hogy a fénykardot forgassuk.

A kaland során egy Zoey nevű lebegő droid lesz a társunk, aminek a hangját Maya Rudolph, amerikai színész és komikus adja. Megjelenési dátumot még nem kaptunk, de az már biztos, hogy az Oculus Questen és a Riften is elérhetővé teszik

Egyébként az első felvonás trailere már meg is érkezett, ezt alább nézhetitek meg.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)