Hirdetés

Megjött a Vader Immortal második része, ebben már az Erőt is használhatjuk

|

A Vader Immortal második fejezetét a napokban mutatták be, és azonnal meg is jelent az Oculus eszközeire.

Hirdetés

Az ILMxLab is ott volt az Oculus nagy eseményén, és bemutatták a Vader Immortal: A Star Wars VR Series - Episode II-t, ami már elérhető Oculus Quest és Oculus Rift VR készülékekre.

Hirdetés

A sztori a Zsivány Egyes előtt játszódik, mi pedig egy névtelen csempészt alakítunk, akinek Windfall nevű hajóját elkapják, és egyenesen Vader mustafari kastélyába viszik. Ott kiderül, hogy a családfánkat átjárta az Erő, és hamarosan mi is megtanulunk köveket lebegtetni, fénykardot suhogtatni. Ennek köszönhetően az Episode II-ben már nem csak lövöldözni és járkálni fogunk, de a jedik ikonikus fegyvereit is használhatjuk.

A trailer végén beköszön egy nagyon cuki, négykarú Rancor, akivel mi nagyon szeretnénk megismerkedni. Ha van otthon Oculus felszerelésetek, akkor ti se hagyjátok ki a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)