Hirdetés

Nyugi, remélhetőleg senki nem marad ki a Half-Life: Alyx élményéből

|

Noha feltölti a Valve a készleteit a következő pár hétben, lehet, hogy így sem sikerül majd kiszolgálni az igényeket.

Hirdetés

A VR technológia nyújtotta élmény még mindig inkább a kevesek kiváltsága, mintsem egy elterjedt mód a játékra. Ezért is szólt nagyot, amikor bejelentették, hogy a Half-Life franchise több mint egy évtizede áhított új tagja lehet a VR egyik zászlóvivője. Sokat elárul, hogy a Valve Index készletei kifogytak, de a cég igyekszik feltölteni a raktárakat, hogy mindenkinek meglegyen a lehetősége személyesen végigjátszani az Alyxet - igaz, hogy valószínűleg sokan fogják orrvérzésig streamelni, de aki próbált már VR-ozni, az tudja, hogy sík képernyőn nézni teljesen más.

Hirdetés

Gabe Newell cégének VR készlete egyébként nem tartozik az olcsóbbak közé, de az Alyx szerencsére más gyártók eszközeivel is működik. Az Indexből is három csomagot rendelhetünk; attól függően, hogy mennyi tartozékkal szeretnénk, hogy megérkezzen a szett, ötszáztól ezer dollárig találunk kiszereléseket. Hétfőtől újra lehet rendelni, aki pedig megteszi ezt, az automatikusan megkapja hozzá a Half-Life: Alyxet is, de a gyártó arra figyelmeztet, hogy a játék megjelenése miatt készlethiányra lehet számítani. 

Szerintetek a Half-Life: Alyx meghozza a VR gaming felemelkedését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)