Hirdetés

PlayStation VR - vezeték nélküli változat érkezhet

|

A PlayStation VR sok szempontból a legjobb termék a saját kategóriájában, de azért lehetne kényelmesebb is. Hamarosan talán az is lesz.

Hirdetés

Látszik, hogy minden VR-headset készítője igyekezett megoldani a kábelek okozta kellemetlenségeket (például úgy, hogy elég hosszúra hagyták a vezetékeket), de az élmény mégsem az igazi. 

Hirdetés

A most nyilvánosságra hozott szabadalom szerint egy a mostanihoz hasonló kis dobozt csatlakoztathatunk a géphez, mely vezeték nélkül küld jelet a headsetnek. Ezzel a megoldással sokkal szabad élményt nyújtana a PS VR. Azt viszont fontos kihangsúlyozni, hogy ez csak egy szabadalom, ami nem biztos, hogy valaha is megvalósul majd. Mindenesetre célszerű lenne ezt PS VR verziót kiadni, mivel sok kényelmetlenségtől szabadítaná meg a játékosokat.

Ti megvennétek a vezeték nélküli PlayStation VR-t? Zavarónak találjátok a kábeleket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)