Hirdetés

Videón a mod, amivel VR-ban járhatod be a Hogwarts Legacy világát

|

Ennél közelebb még sosem voltunk a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolához.

Hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy a Hogwarts Legacy jött, látott és győzött, hiszen nemcsak a kritikusok imádják, de a Steamen és a Twitchen is elképesztő számokat produkál a játék, holott még csupán azok játszhatják, akik hajlandóak voltak kifizetni a korai hozzáférést biztosító Deluxe Edition felárát.

A többieknek egy picit még várniuk kell, egészen pontosan holnapig (február 10.), s ha már benne vagyunk a várakozásban, érdemes lehet azt a rajongói modot is felírni a kívánságlistánkra, amely VR-címet farag az Avalanche Software lenyűgöző varázslókalandjából.

Hirdetés

A PC-s modot egy Praydog nevű fejlesztő kalapálja, aki saját elmondása alapján akkora Harry Potter-rajongó, hogy még a barátnője kezét is egy aranycikesszel kérte meg, szóval eléggé úgy tűnik, hogy gondos kezekben van a projekt. A 6DOF-alapú, vagyis teljes mozgásszabadságot kínáló VR-átalakítás a külső és a belső nézetet is támogatja, de ebben a műfajban nyilván a második az érdekesebb, erről pedig egy látványos bepillantást is kaptunk.

Ahogy azt a videó is mutatja, Praydog modja tényleg olyan hatást kelt, mintha ott sertepertélnénk a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola varázslatos folyosóin, leszámítva némi remegést, ami olykor-olykor azért zavaró tud lenni. A képsorokat elnézve ugyan nem vagyunk benne biztosak, hogy ez lesz a legkényelmesebb módja a Hogwarts Legacy kipörgetésének, de a testközeli élmény mindenképp megér majd egy próbát.

Megjelenési dátum híján egyelőre nem tudni, hogy mikor húzhatunk VR-sisakot a talár mellé, de reméljük, hogy a készítő nem un rá a projektre, és idővel tényleg leszállítja nekünk. A játék hivatalos rajtjáig pedig ajánljuk a saját tesztjeinket, melyekben Paca részletesen bemutatta, mitől csodálatos a Hogwarts Legacy, HP pedig arról is mesélt, hogy mi a legnagyobb gondja vele.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)