Hirdetés

Videón láthatjuk, milyen élmény lesz a Hitman 3 VR-ban

|

A PlayStation VR-ral rendelkező játékosok kipróbálhatják, milyen a küldetéseket a 47-es ügynök szemszögéből teljesíteni.

Hirdetés

Január egyik legjobban várt játéka a Hitman 3, ami amellett, hogy ismét a világ különböző tájaira utaztat minket, hogy kreatív módokon iktathassunk ki gonosz üzletembereket és bűnözőket, lehetővé teszi, hogy a hagyományos, hátulnézetes megoldás mellett VR-ban is akcióba lendüljünk. Nem csak az új játék, hanem az előző kettő pályáit is bejárhatjuk majd így; reméljük, legalább annyira jól fog működni, mint amennyire jónak hangzik.

Hirdetés

Az alábbi videó több mint 2 percben mutatja be, milyen lesz a VR játékmenet a régi és új helyszíneken, külön kiemelve, hogy Párizsban a kifutóra léphetünk majd, Sapienzában újságot fogunk tudni olvasni, a Maldív-szigeteken pedig akár a tengerparton is sétálgathatunk. Az külön zseniális, ahogy a 47-es kiüti az őröket.

A Hitman 3 január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Stadiára és a felhő segítségével Switchre. VR-mód csak a PS4-es és PS5-ös változatban lesz jelen állás szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)