Hirdetés

Egy lelkész a VR Chatben keresztelt meg egy rózsaszín hajú anime lányt

|

Egy valódi lelkészről van szó, aki a virtuális kápolnában segíti ki azokat, akik nem tudnak eljutni egy valódi templomba.

Hirdetés

Az internet egy csodálatos hely, ami bárkit bárhol összeköthet politikai vagy vallási hovatartozástól függetlenül. Ezért alapította meg virtuális templomát D.J. Soto, aki egyébként a valóságban is keresztény lelkészként dolgozik, és hátrányosabb helyzetű hívőket szolgál a virtuális templomban.

Hirdetés

Persze VR Chatről lévén szó, nem minden odatévedő hétköznapi látvány. Néha betévednek hozzá mély dekoltázsú, rózsaszín hajú anime lányok, akiket egyébként meglepő könnyedséggel fogad, és akár meg is kereszteli őket. Egy ilyen helyzetet videózott le Syrmor is.

Az anime lány egyébként Drumsy volt, akit a szertartás után megölelt egy banán, egy macska megkérdezte tőle, hogy milyen volt az élmény, aztán egy Spongyabob beugrott a vízbe és majdnem elszívta az egészet.

Tudjátok, szokásos VR Chat dolgok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)