Hirdetés

VR-balesetben hunyt el egy férfi

|

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy vigyázzunk magunkra és környezetünkre, ha a fejünkön éppen egy VR sisak van, egy orosz férfi sajnos életét is vesztette figyelmetlensége miatt.

Hirdetés

Egy VR-headset használata közben szenvedett balesetet egy férfi, és sajnálatos módon belehalt a sérüléseibe.

Hirdetés

Az orosz TASS hírügynökség közölte a hírt, miszerint a 44 éves moszkvai lakos olyan szerencsétlenül esett el a virtuális valóság élményei közben, hogy még otthonában életét vesztette.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen típusú headsetet viselt, és hogy milyen programot futtatott épp, de a használat közben megbotlott, és beleesett egy üvegasztalba. A szilánkok annyira komoly sebeket ejtettek, hogy a gyors vérveszteséget már nem élte túl a férfi.

Ez az első hivatalosan megerősített, VR-ral kapcsolatos haláleset, amiről valaha beszámoltak. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy megfelelően biztonságos helyen használjuk a VR eszközöket, hogy megelőzhetőek legyenek még a legkisebb balesetek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)