Hirdetés

Egészen meglepő lesz az id Software új játéka

|

Az ausztrál kormányhivatal hivatalos bejegyzése alapján új projektbe vágott a stúdió, nem kizárt, hogy a Doom vagy éppen a Quake franchise részeként.

Hirdetés

Az Australian Classification Board dokumentumai alapján egy új VR játékot jegyeztetett be az id Software csapata. Az ACB értékelési rendszere alapján pedig nem egy könnyed alkotásról, hanem inkább egy brutális, véres játékról van szó, így lehetséges, hogy a 2017-ben megjelent Doom VFR-t követően újabb virtuális valóság spin-offot kap az ikonikus franchise.

Az értékelést január 22-én jegyezte be a hivatal "Project 2021A" néven, tehát a címből semmi érdemleges nem derül ki a játékról. Az id Software mellett viszont a Bethesda Softworks és a ZeniMax nevei is kapcsolódnak a munkához, illetve a bejegyzés alapján magas erőszak, erős témák és nyelvezet jellemzik az alkotást.

Hirdetés

Ezek alapján tehát nem lenne meglepő, ha a 2016-os Doom, valamint annak folytatása, a tavaly megjelent Doom Eternal sikerein felbuzdulva egy újabb Doom VR játék fejlesztésén dolgoznának a csapatok. Másik lehetőség még a híresztelések alapján, hogy esetleg a Quake sorozathoz kapcsolódna a projekt, de persze azt sem zárhatjuk ki, hogy valami teljesen újat szeretne alkotni az id Software.

Ti mit gondoltok, milyen új VR játékot fejleszthet az id a Bethesda Softworks és a ZeniMax közreműködésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)