Hirdetés

VR-mod készül az Elden Ringhez, már videó is van róla

|

Nehezen kerülhetnénk ennél közelebb az Elden Ring világához.

Hirdetés

Az Elden Ring fejlesztésekor hatalmas hangsúlyt kapott, hogy a játék története, a világban feltűnő karakterek, a harcok és az egész hangulat a legtökéletesebb legyen. Ez szinte tökéletesen lehozták a FromSoftware fejlesztői, így aligha merülhetett fel, hogy még VR-módot is pakoljanak a játékba.

Még szerencse, hogy a játék közösségében vannak olyan elszánt arcok, akik az idejüket nem sajnálva ezt a lehetőséget is megadják a játékostársaiknak.

Hirdetés

LukeRoss, aki korábban a Red Dead Redemption 2 és a Grand Theft Auto V-höz is lenyűgöző VR-modot készített, most a nagy népszerűségnek örvendő Elden Ringet állította a célkeresztjébe, a projekt pedig már egy videót is kapott, amiben a játék bevezetőjét figyelhetjük, immáron VR-os szemszögből.

Sajnos arról egyelőre nincs információ, hogy mikor válhat elérhetővé az Elden Ring VR-modjának első verziója, érdemes azonban figyelni LukeRoss Patreon-oldalát, ugyanis minden most elérhető és a jövőben megjelenő projektje innen letölthető.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Címkék: #elden ring #vr #mod
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)