Hirdetés

VR szemüvegben indulhatsz harcba a többi PC-s játékos ellen

|

A Davigo fejlesztői nagyon kreatív és szórakoztató módot találtak egy asszimetrikus multiplayer játékra.

Hirdetés

Már egyre több olyan játékkal találkozhatunk, amelyben a VR szemüveg tulajdonosok multiplayer meccsekben is megküzdhetnek egymással, viszont még aránylag kevés olyan alkotás született, ahol a hagyományos és a VR perifériák felhasználói vegyesen vehettek részt a játékban. A Davigo pontosan ezen koncepció mentén született, ráadásul igen humoros tálalással keverve.

A Davigo alapötlete egyébként nagyon egyszerű: az egyik játékos VR-szemüveggel felszerelve egy óriást alakít, akit legfeljebb négy másik normál méretű figura probál rakétavetőkkel legyőzni, lehetőleg elkerülve a végzetes kézlendítéseit és a különféle repülő tereptárgyakat.

Hirdetés

Alább látható a koncepció a gyakorlatban:

Alapvetően nem ez az első játék, ami óriásokat állít szembe apró játékosokkal, de valószínűleg ez az egyik legpörgősebb varációja ennek az ötletnek az Attack On Titan VR változata mellett.

Ha tetszik az ötlet, akkor hamarosan megszerezhetitek a játék Early Access verzióját a Steamen, vagy pedig azonnal hozzájuthattok az alfa változathoz, ha támogatjátok a fejlesztőket a Patreonon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)