Hirdetés

VR-támogatással érkezik a Hitman 3

|

Közvetlenül a 47-es ügynök szemszögéből is teljesíthetünk majd küldetéseket.

Hirdetés

Soha nem gondoltuk volna, hogy pont a Hitman fog majd VR-támogatást kapni, de az IO Interactive úgy érezte, ezzel igazán fel lehetne dobni a World of Assassination trilógia záróepizódját. Ráadásul nem is csak néhány küldetésből csináltak VR-os verziót, hanem az összesből.

Hirdetés

Egyetlen mondatot fűztek az alábbi trailerhez, mely szerint a teljes trilógiát végigjátszhatjuk majd VR-ban. Kíváncsiak vagyunk, hogy oldják ezt meg. Az alábbi trailer ízelítőt ad abból, hogy körülbelül milyen lesz ez. 

A Hitman III változatlanul 2021 januárjában jelenik meg, PlayStation 4 mellett PC-re, Stadiára PS5-re, Xbox  Series X-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)