Hirdetés

Warhammer: The End Times - Vermintide - VR küldetéseket is kapunk

|

A játék fejlesztői bejelentették, hogy hamarosan a virtuális valóságban is lehetőségünk nyílik patkányokat irtani.

Hirdetés

A legújabb ingyenes DLC után most ismét egy jó hírrel örvendeztette meg a Fatshark a Warhammer rajongókat, a Warhammer: The End Times - Vermintide-hoz ugyanis terveznek egy VR pályát. A bejelentéssel kapcsolatban még nem osztottak meg túlzottan sok részletet, de hozzátették, hamarosan érkeznek újabb információk is.

A friss hír mellett aprócska ízelítőt is kaptunk a játékmenetből, egy Sevandus nevű Twitch felhasználó ugyanis kipróbálhatta a játékot, és úgy tűnik egy igazán izgalmas VR FPS élményre számíthatnak a HTC Vive-val rendelkező játékosok. A kis összeállításban láthattuk, hogy a mozgást teleportálás révén imitálja a játék.

A kiegészítő pálya érkezésének dátumát egyelőre tehát még nem lehet tudni, de annyi bizonyos, hogy a tartalom ingyenes lesz, szóval "csak" HTC Vive-val kell rendelkeznünk a kipróbálásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)