Hirdetés

Jön a World of Tanks VR

|

A Wargaming büszként jelentette, hogy legújabb stúdiójuk első nagy projektje a World of Tanks virtuális valóságba való átültetése lesz.

Hirdetés

A Wargaming már a gamescomra is a VRTech kíséretében érkezett (nyugi, nem Pisti és Jani voltak ott, így hívják a fejlesztőcsapatot), hogy bemutassanak néhány izgalmas újítást. Akkor még csak tankokat járhattunk körbe a virtuális térben, de a kiadónak hosszútávú tervei vannak a technológiával.

Hirdetés

A Neurogaming néven útjára indított szolgáltató jelenleg Moszkvában foglalkoztat 75 fejlesztőt, de hamarosan Amszterdamban és New Yorkban is nyitnak irodát. Eddig olyan technológiákon dolgoztak, mint a CinemaVR és a PolygonVR, előbbi elsősorban helyi kooperatív játékokhoz, utóbbi pedig e-sport célokra készül.

A Neurogaming következő nagy durranása a World of Tanks VR lesz. A 140 millió játékossal büszkélkedő tankos móka elég nagy piacnak tűnik, kíváncsian várjuk, mit tudnak kihozni belőle a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)