Hirdetés

A Zen Studios egy dobozba csomagolja VR játékait

|

Ha laza és szórakoztató VR játékokat keresel, akkor hamarosan egy vásárlással négyet is bezsákolhatsz majd.

Hirdetés

A Zen Studios dobozosan is megjelenteti sikeres VR alkotásait. A csomagban 4 cím is elfért, így egy füst alatt beszerezhetjük majd az Out of Ammo, CastleStorm Virtual Reality, Infinite Minigolf VR, és a Pinball FX2 VR játékokat.

Hirdetés

Nyilván ezek egyike sem a hardcore réteget célozza, de a családi partikon meg lesz a sikere mindnek, főleg a Pinball FX2 VR-nak, ami a Zen Studios ékköve. A csapat izgalmas virtuális flipper asztalairól vált híressé még jóval azelőtt, hogy a VR bomba berobbant volna. Van egy kis tapasztalatuk a területen, és ennek köszönhetően a játék VR verziója is meglehetősen erősre sikerült.

A csomag PS VR-ra fog megjelenni valamikor idén ősszel, pontos megjelenési dátum a későbbiekben várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)