Hirdetés

Lett olyan jó a Sand Land játék, mint Akira Toriyama másik nagy műve, a Dragon Ball?

|

A mai adásban Hunter a Sand Landet fogja kipróbálni.

Hirdetés

A nemrég elhunyt legendás mangaka, Akira Toriyama nevét a legtöbben minden bizonnyal a Dragon Ball mangák, animék és persze játékok miatt ismerik, de a mesternek vannak bizony más, hasonlóan remek munkái is. Ilyen például a Sand Land széria, ami nem csak új animációs sorozatot kapott (már az összes rész elérhető a Disney+-on), hanem bizony megjelent egy videojáték is.

Erről hamarosan érkezik írott tesztünk is, de ma testközelből is meg tudjuk nektek mutatni a játékot - a Sand Landet Hunter veszi elő, aki magát a tesztet is körmöli, szóval első kézből kaptok meg minden infót megfelejelve a játékélmény vizuális varázsával. Az adás 16 órakor fog kezdődni, Hunter nagyjából két órán át nyúzza majd a Sand Landet, szóval bőven lesz ideje részletesebben bemutatni nektek a játékot.

Hirdetés

Itt követhető a játékmenet:

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)