Hirdetés

Összeszedtük a játékok legkínosabb pillanatait

|

Nem minden videojátékra azért emlékszünk, mert pozitív nyomokat hagyott bennünk.

Hirdetés

A szekunder szégyenérzet egy pszichológiai, humánetológiai jelenség. Szekunder szégyent más kellemetlen viselkedése, vállalhatatlan megnyilvánulásai, cselekedetei miatt érezhetünk. És bizony van, hogy ez pont kedvenc videojátékaink miatt fog el bennünket.

Az alábbi videóban összeszedtük a mi személyes példáinkat, azokat a játékbéli pillanatokat, amik szerintünk végtelenül kínosak voltak, és sajnos így negatívan égtek bele örökre az emlékezetünkbe - ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy az adott játék rossz, inkább csak azt, hogy volt egy mozzanata, aminél akaratlanul is összerezzentünk. Ha olvasni szeretnétek, akkor a videó anyagát cikk formájában is eléritek nálunk.

Hirdetés

Ti egyébként mivel bővítenétek a mi listánkat? Írjátok meg kommentben!

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)