Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Star Wars Jedi: Survivor, Dead Island 2 és Fallout 2

|

Hívogat a Messzi-messzi galaxis, de a zombikkal teli Los Angeles és a sugárfertőzött pusztasággá vált Kalifornia hívásának sem tudunk ellenállni.

Hirdetés

Aligha találhatnánk a Star Wars-napnál jobb ürügyet arra, hogy fénykardot vagy sugárvetőt fogjunk a kezünkbe, és úgy tegyünk, mintha megint tízévesek lennénk, amikor még fenntartások nélkül elhittük, hogy a lázadók csakis jók lehetnek, miközben mindenki, aki a Birodalmat szolgálja, velejéig romlott. Ennél azóta némileg árnyaltabbá vált a világképünk és tágabbá a horizontunk, így örömmel merülünk el más, kitalált univerzumokban is.

HP - Visszatért képernyőmre a Dead Island 2, mivel a fő sztori, és a kiegészítők is arra várnak, hogy végigdaráljam magam az élőhalottak mezején. Végtelenül szórakoztat a hentelés, a környezet, a látványvilág, a nem túl komolyan vehető történetvezetés, minden bárgyúságával és hibájával együtt ez a játék újra és újra képes meglepni azzal, milyen ügyesen nyúlt ehhez a témához, és nem akart Dying Light lenni, ami végső soron nagyon jó döntésnek bizonyult.

Paca - Star Wars Jedi: Survivor és Dave the Diver felváltva, megtörve egy kis Balatróval, meg pár izgalmas társassal. Lehet, hogy belekezdünk a hétvégén a Csodaország csatáiba, nagyon érdekel, de mint minden összetettebb játéknak, ennek is neki kell ülni. Mikor, ha nem a hétvégén?

Hirdetés

Csirke - A kis pajtásaim nagyon meg akarnak győzni, hogy a világ legjobb döntése lenne belemerülni a Helldivers 2-be, lehet, hogy most végre beadom a derekamat. 

Chava - Visszatértem az eredeti tervemhez, folytatom a Fallout-maratont. Már csak kevés hiányzik ahhoz, hogy kipipálhassam az első részt, s így továbbléphessek a másodikra, amely mindmáig a kedvencem a szériából. Elkezdtem továbbá olvasni az Az finom lesz! - Minden, ami Csengetett, Mylord? című könyvet, amit nagyobb élvezettel falok, mint Mabel a tegnapról maradt hideg májat.

Kaci - Május 4-e a hivatalos Star Wars-nap, ennek örömére jól el is megyek egy filmzenei koncertre, ahol... Harry Potter zenéket játszanak majd. Azért egy kis Csillagok háborúja életérzést megpróbálok belecsempészni a hétvégébe a Star Wars: Jabba Palotája társasjátékkal.

Zs - Szerintem ez már az ötödik alkalom, hogy a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomról írok itt, de hát miért is szégyellném ezt? Jelenleg 80 óra környékén járok, és még sehol sincs a sztori vége, szóval aki könnyű pénzt keresne, fogadjon rá, miről írok majd a jövő héten…

Szada - A többiek múltkori ajánlója után én is kedvet kaptam ahhoz, hogy elkezdjem a Star Wars Jedi: Survivort, mivel a Fallen Ordert nagyon szerettem, de előtte még elolvasom azt a regényt, ami a két játék eseményei között játszódik. 

kristfvarg - Nem gondolom túl a hétvégét. Mivel a Star Wars Jedi: Survivort eltettem későbbre, így vélhetően Dave the Diver fog pörögni, pici Balatróval fűszerezve. Bőven elvagyok ezekkel.

Hunter - Megjött a Classic WoW-ba a Cataclysm pre-patch, szóval keményen szintezem épp a goblin sámánom és a worgen druidám. Nem tudom, hogy melyikkel leszek meg előbb, de akárhogy is, készülök a kiegészítő megjelenésére. A Cataclysm második fele nekem kimaradt anno, így a második kört végig ki akarom majd élvezni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)