Hirdetés

Több fontos részlet is kiderült a következő Tomb Raider játékról

|

Jelentés érkezett a Crystal Dynamics csapatnál formálódó projektről.

Hirdetés

Izgalmas dolgok történtek mostanában a Tomb Raider franchise körül. A legjelentősebb talán az, hogy három cégre szakadt szét az Embracer Group, amiben érintettek voltak a Tomb Raider jogok is, de volt két megjelenésünk (a Tomb Raider: Definitive Edition 10 év után végre PC-re is befutott, és megérkezett a Tomb Raider I-III Remastered is), és egy bejelentettek egy vadonatúj projektet is (a Tomb Raider: Shadow of the Truth a licencelt asztali szerepjátékok táborát erősíti). 

De ami ezeknél is lényegesebb, az az Embracer Group és az Amazon együttműködése, amely nemcsak egy új, élőszereplős filmet takar, hanem a következő teljes értékű Tomb Raider játékot is, amelyen a Crystal Dynamics dolgozik és egy közös univerzum alapját fogják képezni. 

Hirdetés

A csapatnál formálódó kalandról eddig annyi derült ki, hogy Unreal Engine 5-tel készül, most viszont egy szivárogtató, V Scooper Twitteren/X-en arról számolt be, hogy két fontos részletet is megtudott a projektről: egyrészt teljesen nyitott világú lesz, másrészt a helyszín India lesz.

Állítólag hatalmas tájakra, a motor és az ejtőernyő szabad használatára számíthatunk, amikkel Lara korlátlanul navigálhat majd a nagy térképen. A V Scooper szerint hamarosan további információk érkeznek a játékról, amely feltételezhetően egy éven belül megjelenik, ha nem jön semmi közbe. 

Mint mindig, most is felhívjuk rá a figyelmet, hogy nem hivatalos infókról van szó, így lehetnek teljesen tévesek is, de a V Scoopernek voltak már igaznak bizonyult szivárogtatásai, szóval lehet benne igazság. Ti örülnétek egy nyitott világú Tomb Raider játéknak, ami Indiában játszódik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)