Hirdetés

Két újabb játékot húzhatnak be ingyen a Prime Gaming előfizetői

|

Aki bizalmat szavazott a Prime Videónak a Fallout sorozat miatt, az olyan franchise-ok címeivel lehet most gazdagabb, mint a Tomb Raider és a Star Wars.

Hirdetés

Nemrég hívtuk fel rá a figyelmet, hogy azok, akik a Fallout miatt fizettek elő a Prime Videóra, ne siessenek a lemondásával az epizódok megtekintése után, mert az Amazon szolgáltatásához tartozik a Prime Gaming is, amelynek keretében ajándék játékokat ad a vállalat havonta (az olyan extrákról, mint az ingyenes Twitch-tagság és a skinek nem is beszélve).

Múlt héten három címet tett átmenetileg ingyenessé az Amazon, és még mindig adakozós kedvében van, ezúttal viszont két nagy franchise egy-egy epizódjával lepte meg a Prime Gaming táborát. 

Hirdetés

Az előfizetők mától ingyenesen tölthetik le PC-re a Tomb Raider GOTY Edition-t, valamint a LEGO Star Wars 3: The Clone Wars-t. Előbbi a Crystal Dynamics 2023-as Tomb Raider-rebootjának Game of the Year kiadása, amely az alapjáték mellett tartalmazza a Tomb of the Lost Adventurer DLC-t, hat felszerelést Larának és négy további karaktert. Fontos tudni, hogy ez nem a nemrég megjelent Definitive Edition

Utóbbi pedig a LEGO és a Csillagok háborúja franchise-ok 2011-es találkozása a Traveller's Tales fejlesztésében, a LucasArts kiadásában. Az akció-kaland a 2008-as A klónok háborúja animációs film és sorozat küldetéseit, szereplőit vonultatja fel a klasszikus figurák mellett, párban jó móka. 

A Tomb Raider GOTY-t és a LEGO Star Wars 3: The Clone Wars-t is június 5-ig lehet behúzni, viszont GOG-kódokról van szó, szóval szükség lesz hozzá egy GOG-fiókra is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)