Hirdetés

Ízelítőt kapott a Cobra Kai 6. évada, amit nem egyben kapunk meg

|

A Netflix elhozza A karate kölyök spin-off utolsó szezonját, de több fázisban.

Hirdetés

A Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Josh Heald trió lehetőséget kapott arra, hogy olyan lezárást adjon A karate kölyök eddig öt évadot megért mellékszálának, amilyet megálmodtak. Pedig már korábban is rezgett a léc, akár már két évad után félbeszakadhatott volna a sztori, ha az a sorozatgyártásból kifaroló YouTube-on múlik, de szerencsére a Netflixen második otthonra talált Daniel LaRusso (Ralph Macchio) és Johnny Lawrence (William Zabka) rivalizálásának felmelegítése.

A készítők azt ígérik, hogy nagyot fog szólni a finálé, fantasztikus élmény vár a rajongókra, a hype-ot pedig most egy előzetessel igyekszik megtolni a streamingszolgáltató, és az is kiderült végre, hogy mikor tér vissza a Cobra Kai egy újabb, utolsó menetre.

Hirdetés

A jó hír az, hogy az utolsó évad a szokásos 10 helyett 15 epizódból áll majd. A rossz hír, hogy nem egyszerre láthatjuk a teljes évadot, három fázisban adagolja majd őket a Netflix: az első július 18-án kerül fel, a második november 28-án követi, a harmadikra viszont 2025-ig várnunk kell. 

A finálé ismertetője szerint miután az egyik legnagyobb fenyegetés elhárult az útból, a Miyagi-Do most a karate világbajnokságot, ismertebb nevén a Sekai Taikait veszi célba. Az alábbi teaser ízelítőt ad a régi riválisok, Johnny és Daniel újabb összecsapásából, ami már sokkal barátságosabb feltételekkel zajlik, mivel a harcosok következő generációjának felnevelésén dolgoznak.

Minden, amit a sorozat az öt évad alatt felépített, a lehető leggrandiózusabban ér véget, de a nagy verseny előtt még más sztoriszálakat is le kell zárni. Ott van például a Martin Kove által alakított John Kreese, aki korábban megszökött a börtönből, és a "nincs kegyelem" stílust szem előtt tartva fel akarja támasztani a Cobra Kai-t Kim sensei (Alicia Hannah-Kim) oldalán. Nézzetek bele az előzetesbe, érdemes: 

A Cobra Kai sorozat befejezése viszont nem jelenti azt, hogy a franchise-nak is vége: a készítők már utaltak rá, hogy van esély potenciális spin-offok megvalósulására, de ha nem is lesz belőlük semmi, egy új A karate kölyök film akkor is készül, amiben Ralph Macchio mellett szerepelni fog a 2010-es remake-ből átugró Jackie Chan is; már meg is találták hozzá a főszereplőt

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)