Hirdetés

10.000 BC büntetős trailer!

|

Roland Emmerich újabb látványos filmjének trailerjét láthatjátok, melyben 10.000 évvel időszámításunk előtt járunk.

Hirdetés

A film sztorija szerint egy mitikus korszakban járunk, amikor még választási beszédek és minden hájjal megkent politikusok helyett az emberek próféciákban és istenekben hittek. Kardfogú tigrisek és mamutok fenyegették a szabadban élőket, a mindennapi betevőért pedig alaposan meg kellett küzdeni.

A film hőse egy D’Leh (Steven Strait) nevű fiatal vadász, aki beleszeret a gyönyörű Evoletbe (Camilla Belle - képünkön), azonban egy rejtélyes és gonosz hadvezér csapatával lerohanja a lány faluját, emberei mindenkit lemészárolnak, a lányt pedig elrabolják: biztos tudják még valamire használni…

Hősünk azonban nem hagyja annyiban: vadásztársaival együtt útra kel és tigrisekkel, mamutokkal megküzdve követi a bandát. „Heroikus útjuk végén” a vadászok egy elveszett civilizációhoz érnek, ahol hatalmas, égig érő piramisokat építenek az emberek egy kegyetlen „isten” parancsára, aki teljes rabszolgaságban tartja népét. Ez forgatókönyv annyira ott van, hogy Roland Emmerich szerintem simán írhatna sztorikat konzolos hack’n’slash játékokhoz is…

Szarkazmust félretéve: jó kis popcorn mozi lesz ez, ahogy azt Emmerich-től megszokhattuk… Trailer alant.

camilla.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)