Hirdetés

10.000 BC: új trailer

|

Újabb trailer került fel a netre a 10.000 BC című Roland Emmerich-féle látványos fantasy kalandfilmből.

Hirdetés

Mindig örömmel tölti el a szívemet, amikor e film kapcsán a kommentekben újra és újra szóba kerül, hogy miért csak „CGI-mamutokat”, és nem igaziakat láthatunk benne, jó-e, vagy rossz az Apocalyto című Mel Gibson alkotás, amelyet az 10.000 állítólag egy-az-egyben lekoppintott, miért nem szőrös Camilla Belle (a női főszereplő) tetőtől talpig, illetve az aljas, bevétel-orientált Roland Emmerich miért angolul, és miért nem valamilyen helyi törzsi nyelven forgatta le a filmet, hogy egész végig olvasni kelljen a feliratokat egy 100%-osan popcorn-mozinál. Azért tartsátok be a tiszteletkört: először szépen megnézzük az új trailert, aztán jöhet a film és egymás szénné flémelése! Jó szórakozást mindkettőhöz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)