Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Mortal Kombat 1 és The Crew Motorfest - ezzel játszunk a hétvégén

|

Küzdünk a bőség zavarával, annyi érdekes és izgalmas játékból tudunk most válogatni.

Hirdetés

Már augusztusban durván bekezdett, de mostanra pörgött csak fel igazán a játékipar. Csak az elmúlt hetekben oly sok, minket civilben is érdeklő cím érkezett, hogy ha itt húznánk egy vonalat, és idén már nem számíthatnánk további újdonságokra, akkor sem tudnánk mindent végigjátszani az évből még hátralévő picivel több mint három hónapban. De azért persze megpróbáljuk...

HP - Még pörget a Mortal Kombat 1 és a The Crew Motorfest, de a Starfieldről viszonylag korán sikerült lejönnöm, mert valahogy képtelen vagyok elkapni a hangulatát, valami hiányzik nekem belőle, de nem tudom megfogalmazni érdemben, mi lehet az (feltehetően valahol a látványvilág, a karaktermodellek és az irányítás elegye zavar, ami jelentősen rontja az élményt, nem tudom), de már itt a Resident Evil 4 Separate Ways DLC-je is, amit értelemszerűen édes kötelezettségem nyüstölni. Szegény én.

Paca - Tényleg annyi minden van most, hogy nem tudom, mihez nyúljak. Belekezdtem a Starfieldbe, a Mortal Kombat 1-be, van még pár versenyem a The Crew Motorfestben, érdekel a Lies of P, a Cyberpunk 2077-hez is megjött a kedvem így, hogy a 2.0-s frissítés állítólag élvezhető játékot csinált belőle, és csábít a Dave the Diver is, amihez azért vonzódom most nagyon, mert 25 óra alatt legyűrtük párommal a The Case of the Golden Idolt, és minden hasonlóan kiváló indie játék után kedvem támad turkálni a kisebb költségvetésből dolgozó fejlesztők újdonságai között. Igazi első világbeli probléma, de hát első világbeli ember vagyok.

Hirdetés

Csirke - Eléggé rácsúsztam a Lies of P-re, ami még annál is sokkal szórakoztatóbb, mint amilyennek gondoltam volna a kedvcsinálók alapján. Hamarosan jön a Marvel's Spider-Man 2 és az Assassin's Creed Mirage, szóval még előttük jó lenne pontot tenni P történetének végére.

Szada - Zavartalanul folytatom a Baldur's Gate 3 második végigjátszását, viszont a Like a Dragon: Infinite Wealth sztori trailerének köszönhetően rájöttem, hogy tesztek miatt félbehagytam a Yakuza: Like a Dragont, pedig eléggé bejött Ichiban Kasuga története, szóval hozzá tervezek visszatérni a hétvégén, és remélhetőleg minél előbb be tudom fejezni.

Zs - Természetesen továbbra is a Starfieldben kalandozok. Időközben már két nagy frakció sztoriját is kipörgettem, most pedig az egész jól megírt kalózos mellékszálon haladok, de már szeretnék rákanyarodni a fő történetre, hogy a Forza Motorsport október 10-i érkezésekor lelkiismeret-furdalás nélkül hagyhassam magam mögött a világűrt.

Hunter - Most, hogy kezdek kilábalni a Baldur's Gate 3 okozta ködből, elkezdtem kacsingatni az idei lista irányába. Ott van még a Hogwarts Legacy és a Tears of the Kingdom, de idén még a Final Fantasy VII elmaradásaimat is pótolni szeretném. Meglátjuk mi lesz ebből, de jó esély van rá, hogy egyébként csak indítok egy Elf Paladint, és harmadszorra is végigjátszottam a Baldur's Gate 3-at.

Chava - Pár napra visszatérek Night Citybe, hogy kiélvezhessem a 2.0-ás frissítés újdonságait, valamint a Phantom Liberty tartalmait. Amit eddig láttam belőle, az elég meggyőző, érződik rajta, hogy a CD Projekt RED nagyon szeretne bizonyítani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)