Meglepően unalmas hónapok várnak ránk játékmegjelenések terén

|

Újdonságok szempontjából nem lesz túl izgalmas április és május, egy-két érdekességre számíthatunk csupán.

Hirdetés

Még csak most fogunk áprilisba lépni, és már most számos kiváló játék közül válogathatunk: a Final Fantasy VII Rebirth, a Tekken 8, a Balatro, a Dragon's Dogma 2, a Prince of Persia: The Lost Crown és a Helldivers 2 sokáig lefoglalnak még minket. Ezért nem is baj, hogy - jelen állás szerint - április és május lényegesen szellősebbnek tűnik, főleg indie megjelenésekkel számolhatunk. Persze a következő hetekben még bejelenthetnek pár dátumot; még az is lehet, hogy nem kell őszig várnunk például a Star Wars Outlawsra vagy a The Rise of the Golden Idolra (adná az ég!), viszont egyelőre az újdonságok helyett inkább a leárazásokat lesz érdemes figyelni, és az elmaradásokat pótolni.

Azért ha megnéztétek az alábbi listát, feltétlenül írjátok meg kommentben, ti miket vártok!

Hirdetés

2024. áprilisi megjelenések 1-2. hét

Botany Manor - április 9 . - PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A pihentető, könnyed játékok sorát bővíti a Botany Manor, amiben a 19. századi Anglia egyik kúriájában alakítjuk Arabella Greene-t, egy visszavonult botanikust. A ház különböző pontjain elszórt feljegyzések, levelek, könyvek segítségével deríthetjük ki, melyik növénynek mi a jó, hogyan biztosíthatjuk, hogy nagyra nőjenek, és közben megismerhetjük Arabella életét is. Steamen demója is van, egy próbát mindenképp megérdemel.

Children of the Sun - április 9. - PC

A Children of the Sun egy különleges ügyességi-logikai játék, melyben egy mesterlövészt irányítunk, aki egy ördögi szektával veszi fel a harcot. A trükk, hogy minden pályán egyetlen lövedékkel kell elintéznünk az összes ellenfelet, viszont minden találat után kijelölhetjük, a töltény merre haladjon tovább - feladatunk lényegében az, hogy kitaláljuk, mi az optimális útvonal. Dolgunkat csapdák is segítik. Ennek is van demója a Steamen.

Broken Roads - április 10. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Akár még a következő nagy RPG-sláger is lehet a Broken Roads, a Drop Bear Bytes történetközpontú szerepjátéka, amiben Ausztrália posztapokaliptikus változatában kalandozhatunk csapatunkkal. A műfaj hagyományai szerint nagy szerepet kapnak a döntések, illetve szerepel benne egy morális iránytűnek nevezett mérő, ami a beszélgetések során adott válaszaink és a küldetések alatt hozott döntéseink szerint mozdul egyik-másik irányba. Nincsenek kasztok, karakterünket szabadon alakíthatjuk. A klasszikusokat, a Falloutot, a Wastelandet és a Disco Elysiumot kedvelőknek ajánlott figyelni rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


House Flipper 2 - április 10. - PS5, Xbox Series X|S

Április közepétől konzolon is játszható lesz a House Flipper 2, a PC-n nagy sikert aratott házépítős és - átalakítós játék. Álmaink házát alkothatjuk meg egyszerűen, az alapoktól indulva. A sztorimódban változatos renovációs projektek várnak minket.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)