Hirdetés

A Ubisoft mintha kétségbe vonta volna, hogy lesz E3

|

A vállalat a lehető legmagasabb szintről közölte a rendezvénnyel kapcsolatos álláspontját.

Hirdetés

A pandémia alatt rendszeresített online leleplezések újabb szegeket vertek az egyébként is komoly gondokkal küzdő E3 koporsójába, amely néhány éve még a játékvilág legfontosabb eseményének számított, napjainkra viszont rengeteget veszített a jelentőségéből.

A tervek szerint az idei évben már ismét fizikai formában kerül megrendezésre a Los Angeles-i expó, de azt már most tudni lehet, hogy a Sony, a Microsoft és a Nintendo sem képviselteti magát rajta. A szervezők számára így létfontosságú, hogy legalább a megmaradt független szereplők jelen legyenek, a Ubisoftnál pedig megértő fülekre találtak, bár a bejelentés kicsit szerencsétlenül hangzik.

Hirdetés

Az Assassin's Creed, a Far Cry és még más neves szériák mögött álló óriás vezérigazgatója, Yves Guillemot ugyanis a vállalat nemrég tartott pénzügyi beszámolóján maga erősítette meg egy befektető kérdésére válaszolva , hogy ha rajtuk múlik, ki fognak látogatni az E3-ra.

"Ha lesz E3, mi ott leszünk, és sok mindent meg fogunk mutatni."

- nyilatkozta a CEO, egyben azt is érzékeltetve, hogy korántsem sziklaszilárd az immáron a The Entertainment Software Association (ESA) és a ReedPop (PAX, Star Wars Celebration) által közösen rendezett kiállítás jövője. Azóta a szervezők jelezték, hogy lesz E3, és gőzerővel dolgoznak rajta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kétségtelen, hogy a Ubisoftnak égető szüksége lenne egy ütős prezentációra, az utóbbi hónapok ugyanis nem alakultak valami jól PR-fronton: a cég sokadszorra is elhalasztotta a Skull & Bonest, illetve több korábban bejelentett projektet is törölt, köztük a PvP arena lövöldék új csillagának szánt Project Q-val. A kiadó-fejlesztő idei nagy dobásának a sorozat eredeti receptjéhez visszatérő Assassin's Creed Mirage ígérkezik, de még ennek sincs hivatalos megjelenési dátuma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)