Hirdetés

Az Xbox megerősítette, hogy semmilyen formában nem vesz részt az E3-on

|

Minden nappal, ahogy közelebb kerülünk az E3 időpontjához, egyre kevésbé tűnik izgalmasnak az esemény.

Hirdetés

A játékipar nagyjai úgy mondják le sorban az E3-as részvételüket mintha csak egy nagyon kellemetlen családi találkozót akarnának megúszni. A Microsoft esete még a showfloor tekintetében kérdéses volt, de a legutóbbi bejelentésük a zöld csapat helyzetét is tisztázta.

A nagy X meg fogja tartani az Xbox Showcase-t június 11-én, és a beígért, Starfield központú műsorukra is számíthatunk, de ez ugyebár saját produkció. Mindezek mellett a srácok co-streamerként részt vesznek az E3 2023 digitális részében, viszont ténylegesen nem lesznek kint a rendezvény területén.

Hirdetés

A rossz hírt ezúttal az Xbox képviselője szállította egyenesen az IGN.com újságíróinak, így nem lehet szó semmilyen félreértésről. A lényeg tehát, hogy digitális bemutató és show lesz, de Phil Spencer és a haverok kihagyják a bulit Los Angelesben. Ez azt is jelenti, hogy nem készülnek majd hands-onok és interjúk, így a média lelkesedése is egyre kisebb a rendezvényt illetően.

Az E3 június 13. és 16. között kerül megrendezésre, de egyre inkább kérdéses, hogy ennyi tartózkodó cég mellett érdemes lesz-e bármi jelentősre számítani.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)