Hirdetés

Bombshell - mozgásban a női Duke Nukem (videó)

|

Most egy női zsoldoson a sor, hogy megmentse az elnököt és kiírtsa egy idegen faj majd' teljes populációját. Ilyen lesz a Bombshell, amiben szakadnak a fejek, hektoliterszámra folyik a vér, és robban minden, ami csak egy kicsit is gyúlékony.

Hirdetés

Eredetileg a Bombshell is egy Duke Nukem játéknak indult, viszont mivel a franchise jogai a Gearbox Software tulajdonában vannak, a 3D Realms kénytelen volt sok mindent megváltoztatni, hiába gondozta a sorozatot éveken át.

Ha rágógumi nem is, egy kemény csaj lesz, aki a bombaszakértőből zsoldossá előlépett Shelly „Bombshell” Harrison, feladata pedig nem más, mint az elnök megmentése, akit nyilván a földönkívüliek raboltak el. Shelly egyrészt magánál hord egy háromcsövű revolvert, másrészt rendelkezik egy mechanikus karral, amit többféleképp alakíthat át a játék során. Annak ellenére, hogy fő fegyvere a revolver, felvehet másféléket is, például lángszórót vagy lézervetőt, amivel egy hatékonyabban irthatja a hordákat.

A Bombshell 2015-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és ha nem is rengeti meg a világot, kikapcsolódásnak mindenképp jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)