Hirdetés

E3 2015 - American Truck Simulator trailer

|

Idén a tengerentúlra visz minket a Truck Simulator sorozat, az American Truck Simulator pont olyan hangulatos lesz, mint a Euro Truck Simulator 2 volt. Erről az új trailerből is megbizonyosodhattok.

Hirdetés

Várhatóan valamikor augusztus környékén jön az American Truck Simulator, amit még 2013 szeptemberében jelentett be az SCS Software, és azóta is lelkesen fejleszti.

Legutóbb egy egyórás gameplay videót láttunk, de a kész játék, és így a megjelenés még messze van. Ugyanakkor mivel az Euro Truck Simulator 2 hihetetlenül népszerű, az American Truck Simulator sem hiányozhatott a PC Gaming Show-ról, de az SCS srácai csak egy rövid ízelítőt mutattak be, ami az új helyszínekből és a vezethető járművekből is mutatott egy kicsit. Az 18 Wheels of Steel sorozatot ezután örökre elfelejthetjük. Pláne a Big Rigset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)