Hirdetés

E3 2016 - mozgalmas lett a The Technomancer új trailere is

|

Már csak nagyjából két hét választ el a The Technomancer megjelenésétől, addig is egy, az E3-ra készült trailer segít megalapozni a hangulatot a Marson játszódó kalandokhoz.

Hirdetés

A Focus Home egyike azoknak a kiadóknak, akik annak ellenére, hogy nem rendelkeznek a nagyok pénzügyi hátterével, egyre ambiciózusabb játékokat adnak ki, ez pedig a Spidersszel közösen készített The Technomanceren is kiválóan megmutatkozik.

Ez a Marson játszódó sci-fi és fantasy elemeket is ötvöző játék eddigi trailerein is látszott, amikhez elég jó zenéket választottak az is  illetékesek. Ebben a tekintetben pedig ezúttal sem kellett csalódnunk, ugyanis a House of the Rising Sun egy feldolgozásával a háttérben ismerkedhetünk egy kicsit a The Technomancer nem túl barátságos marsi világával. Amellett, hogy főhősünk hányattatott történetéből is kapunk némi ízelítőt, ezúttal is utaltak rá a készítők, hogy a társainknak elég nagy jelentősége lesz a sztori alakulásában. Ja meg persze az elektromos képességeinknek is, ha a játék címéből nem lett volna egyértelmű.

De hogy milyen is a The Technomancer, amikor gondosan összevágott trailerek helyett a saját gépünkön fut, az június 28-án derül ki.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)