Hirdetés

A Counter-Strike 2 régi bugot is magával hozott

|

A Valve olyan szépen átmentett mindent CS:GO-ból, hogy még annak ősrégi programhibái is vele jöttek.

Hirdetés

Úgy másfél évvel ezelőtt bukkant fel a CS:GO-ban egy (akkor még relatíve ritka) bug, ami miatt a Scout képes volt egy lövéssel kivégezni ellenfelét, amikor a fegyver töltetei keresztül mentek egy falon. Ez a bug most felütötte a fejét a CS2-ben is.

Miután a játékot problémás hitboxok mérgezték, tiltásokat osztott ki az AMD Anti-lag funkciója miatt, és rengeteg hiányzó elemmel jelent meg, a CS:GO-s Scout bug felbukkanása már csak hab a tortán.

Hirdetés

Egy /u/chris1234546 nevű felhasználó jelezte a problémát két nappal ezelőtt, és egy videóban be is mutatta a történéseket. Nagyon jól látszik, ahogy a fegyver töltete keresztül megy a falon, és a fittyet hányva az ellenfél páncélzatára, azonnal kivégzi őt.

Apparently the Scout can one shot you at full armor + health through a wall
byu/chris1234546 inGlobalOffensive

Nem sokkal az első videó felbukkanása után érkeztek a többiek, akik szintén hasonló esetekről számoltak be a kommentek között. A rajongók szerint arról van szó, hogy a lövedék először a karakter nyakát találja meg, és onnan felkerül a karaktermodell fejébe, ignorálva a sisakot.

Akármi is történik, egyelőre a Valve-ra vár a megoldás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)