Hirdetés

Elképesztő meccsel indított az év egyik legnagyobb CS:GO tornája

|

Tegnap vette kezdetét a 2017-es ELEAGUE Major, amelynek már az első fordulója is bővelkedett lenyűgöző megmozdulásokban.

Hirdetés

A CS:GO rajongóknak nincs okuk szomorkodni mostanság, hiszen egészen január 29-ig pörög az ELEAGUE Major 2017, ami nemcsak azért izgalmas, mert egymillió dollárért játszanak a srácok, hanem azért is, mert ezúttal egy magyar játékos, DeadFox sikereiért is drukkolhatunk.

Már a vasárnapi első kör is hozott néhány érdekes meglepetést, hiszen olyan csapatok nyitottak vesztes körrel, mint az Astrals, a Fnatic, a FlipSid3 vagy épp a Liquid. A legtöbb meccs viszonylag korán véget ért, a Liquid azonban egy elképesztően hosszú mérkőzést játszott az EnvyUs ellen, 15-9-es állásnál pedig a fent látható körrel jelezték, hogy ennek a meccsnek bizony még nincs vége.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)