Hirdetés

Egy e-sport-versenyen fújolták ki a jelen lévő Elon Muskot

|

Musk ellátogatott a Valorant Champions 2023 tornára, de miután a kamera őt mutatta, a közönség elmondta véleményét a Twitter átalakításáról.

Hirdetés

Nem csak néhány hangos elégedetlenkedő gondolja úgy, hogy mióta Elon Musk áll a Twitter (most már X) élén, a platform egyre rosszabb lesz. Hiába indult el a Meta riválisa, a Threads, az még funkciók tekintetében sem tökéletes, és az Európai Unióból nem elérhető, így kielégítő alternatíva nélkül sokan maradnak annak ellenére is, hogy nem érzik már olyan jól magukat ott.

Elon Musk most élőben is szembesült azzal, mennyire nem kedvelik: a Valorant Champions 2023 során a kamera őt mutatta, a közönség pedig fújolni, majd kántálni kezdett.

Hirdetés

Az egyik kommentátor megjegyezte, hogy biztosan nem a stadionból jön a fújolás, majd próbálta a helyzetet menteni azzal, hogy "most már újra a játékra figyelünk", de a "Bring back Twitter" ("Hozd vissza a Twittert!") kántálása nem arra utalt, hogy a nézők az Evil Geniuses és a Paper Rex mérkőzését kommentálják.

Az esetről készült videó hol máshol lenne megtekinthető, mint az X-en.

Bizonyára semmilyen következménye nem lesz ennek, Musk nem posztolt az esetről, és valószínűleg az X visszanevezése sem ennyin múlik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)