Hirdetés

Eljött a pillanat: megjelent a Counter-Strike 2, és vége a CS:GO-nak

|

Sokáig váratott minket a Valve, de végül még európai idő szerint is szerdán adta ki a Counter-Strike 2-t, a CS:GO utódját.

Hirdetés

Úgy volt, hogy a nyár folyamán fog megjelenni, és igazából amilyen meleg van, senki nem mondaná meg, hogy már az őszből is eltelt egy hónap, de akárhogy is, most itt van: a Counter-Strike 2 elérhető a Steamen mindenki számára, feltéve, hogy Windowst vagy Linuxot használnak: macOS-es változat nincs.

Ezzel együtt a Counter-Strike: Global Offensive leszerelt, így aki nem búcsúzott el tőle egy utolsó körrel, most már nem is fog tudni - marad a nosztalgiázás és az elmúlt több mint tíz év szép emlékei.

Hirdetés

Búslakodás helyett azonban tekintsünk inkább a jövőbe, vagyis hát a jelenbe. A Counter-Strike 2 újításai közé tartozik, hogy Source 2 motor dolgozik alatta, ami például a füstgránátok működésére és a pályák kinézetére van hatással. Számos pályát átdolgoztak egy kicsit, más lett a tűz, a torkolattűz kinézete és viselkedése, mások a hangok, és bevezették a tick nélküli szerverarchitektúrát, így remélhetőleg érthetőbb lesz a jövőben, hogy azért lőttek le minket, mert mi voltunk bénák, nem azért, mert a játék rossz.

Jelenleg tíz pálya érhető el, melyek közül az Italy, az Office és a Dust 2 nincs a kompetitív (versengő) módban, ellenben a Mirage, az Overpass, a Vertigo, az Ancient, az Inferno, a Nuke és az Anubis igen.

A profik egyelőre nincsenek meggyőzve arról, hogy a CS2 már versenykész állapotban van, de úgyis elég hangosak lesznek ahhoz, hogy a Valve lépjen. A CS:GO-t valószínűleg nem hozzák már vissza.

A Counter-Strike 2 ingyenesen játszható, ahogy egy ideje már elődje is, próbáljátok ki és mondjátok el, milyen lett szerintetek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)