Hirdetés

Kicsit pofátlannak tartják a játékosok ezt a 40 euróba kerülő csomagot, ami exkluzív skint rejt

|

Ha be akarod húzni az agyonreklámozott Lilith Moirát, akkor készülj fel rá, hogy egy kisebb vagyont kell majd leszurkolnod érte.

Hirdetés

Néhány napja megérkezett az Overwatch 2 - Season 7-es frissítése, ami rengeteg új tartalmat hozott magával. Kaptunk egy új pályát, egy halloweeni kooperatív kalandot, egy battle passt, és még ki tudja, mi foga a következő hetekben előkerülni.

Ami most nekünk lényeges, hogy a csomagnak része volt a Lilith Moira és az Inarius Pharah skinpáros, melyek egy kis Diablót hoztak a játékba. A gond az, hogy ezek bizony egy nagy csomag részei.

Hirdetés

A két skint nem lehet külön megvásárolni. A Blizzard mindkettőt elzárta az Overwatch 2 - Ultimate Battle Pass Bundle: Season Seven mögé, ami 40 eurót (napi árfolyamon 15 000 forintot) kóstál. Ennek a csomagnak egyébként része a Battle Pass, 2000 prémium kredit és 20 szintnyi BP átugrás, de akiket csak a skinek érdekelnek, sajnos pórul jártak, és a frusztrációjukat épp a közösségi oldalakon adják ki magukból.

Sajnos a mikrotranzakciókkal üzemelő játékoknál ez nem ritka eset. Az Apex Legendstől a Valoranton át a Fortnite-ig szeretik nagy csomagokba pakolni a kiadók a legmenőbb, legnagyobb lendülettel reklámozott kozmetikai cuccaikat. Ez még sosem sült el jól, és szomorú látni, hogy ezekből az esetekből az Activision Blizzard sem tanult.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)