Hirdetés

Mégis játszható a Counter-Strike: Global Offensive – így húzhatod elő, ha hiányzik

|

Bár a Counter-Strike 2 leváltotta, a CS:GO még egy darabig játszható marad.

Hirdetés

Szeptember végén, mondhatni hirtelen el kellett búcsúznunk a Counter-Strike: Global Offensive-től, helyét pedig a szebb, jobb, átgondoltabb Counter-Strike 2 vette át. A visszajelzések egyelőre vegyesek, van, aki nagyon örül a változtatásoknak, míg mások sokkal kevésbé, de egy ekkora játékosbázissal rendelkező alkotásnál nehéz mindenkinek megfelelni.

Akinek máris hiányzik a CS:GO, néhány egyszerű lépéssel újra előhúzhatja - játszani viszont nehezebb lesz vele, mint eddig.

A Valve amellett, hogy elmagyarázta, azért szüntették meg a macOS támogatását, mert kevesebb mint a játékosok 1%-a játszott a platformon, azt is megsúgta, hogy pár kattintással előhívható a CS:GO mind nekik, mind a más platformokat használóknak.

Hirdetés

Mindössze annyit kell tenni, hogy a Könyvtárban megkeressük a Counter-Strike 2-t, jobb egérgombbal rákattintunk, majd a Tulajdonságok... opciót választva megnyíló ablakban a Béták fülre nyomunk, és a Béta részvétel melletti legördülő menüből (alapértelmezetten "Egyik sem") kiválasztjuk a "csgo_legacy - Legacy version of CS:GO" elemet. Ezt követően elindul a CS:GO telepítése.

Fontos azonban tudni, hogy az online matchmaking már nem működik, kizárólag manuálisan, közösségi szervereken találkozhatunk össze másokkal, és 2024. január 1-től minden támogatás megszűnik, nem jön frissítés, hibajavítás, semmi. A CS:GO-t választva a CS2 sem játszható, a kettőt nem telepíthetjük párhuzamosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)