Hirdetés

Meglehetősen hülye nevet kapott a League of Legends verekedős spin-offja, amit Project L-ként ismertünk eddig

|

A Riot Games egy egyperces trailer kíséretében a platformokat és a megjelenés várható idejét is bejelentette.

Hirdetés

A Riot Games jól elvan most, hogy szépen teljesít a League of Legends és a Valorant is, de mer kísérletezni: folyamaotsan érkeznek a spin-offok. A 2019 óta futó Teamfight Tactics után megjelent a mobilos Wild Rift, majd a Legends of Runeterra, és a Riot Forge kezdeményezés keretében a Ruined King, a Hextech Mayhem, a Convergence, a Song of Nunu, valamint a The Mageseeker, mind más, külsős fejlesztőpartnereknek köszönhetően.

A Project L-ként emlegetett verekedős játék fejlesztését azonban közvetlenül a Riot Games felügyeli, és láthatóan mindent beleadnak abba, hogy a Tekken, a Street Fighter és a Mortal Kombat által uralt műfajba nagy hullámokat keltve érkezzenek meg. A névválasztás azért okoz majd gondokat: a végleges cím 2XKO lett.

Hirdetés

A 2XKO 2025 folyamán jelenik majd meg, és PC mellett Xbox Series konzolokon vagy PlayStation 5-ön is játszhatjuk. Az Evo Japan résztvevői már idén kipróbálhatják, de a fejlesztők azt tervezik, egy (vagy több) zárt teszt keretében olyan játékosokat is ráeresztenek, akik otthonról játszanának - jelentkezéseket már most is fogadnak a hivatalos oldalon.

A free-to-play játékban 2v2-es meccseket vívhatunk majd a League of Legendsből ismert karakterekkel, valahogy így:

Kíváncsian várjuk, mennyire sikerül majd felráznia a szcénát, lesz-e olyan sikeres, mint a Riot két korábbi, saját e-sport játéka.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)