Hirdetés

Most már nem számít csalásnak a The Finalsben, ha valaki kontrollerrel játszik, a CoD-osok nem örülnek

|

Megelégelték az egér-billentyűzettel játszók a kontrolleresek előnyeit, de az Embark lépett.

Hirdetés

Továbbra is megállás nélkül pörög az Embark Studios tavaly decemberben megjelent, vetélkedős köntösbe burkolt lövöldéje, a The Finals, amit, hallgatva a közösség visszajelzésire, folyamatos frissítésekkel csiszolnak még simábbá a fejlesztők. Nemrégiben elég nagy port kavart, amikor az egykori profi FPS-játékos, Shroud arról beszélt, hogy a The Finals "túl sok a Call of Duty-agynak", de a közösség mérete nem azt mutatja, hogy sokan éreznék túl bonyolultnak.

A The Finals legutóbbi frissítése jelentős változásokat eszközölt a célzásrásegítésben, amit úgy tűnik, most az egérrel és billentyűzettel játszó CoD-játékosok is megirigyeltek. A finomítás értelmében ugyanis az Embark a korábbi 50 százalákos rásegítést 35 százalékra módosította. A változás révén a fejlesztők szerették volna csökkenteni a kontrollerek pontosságát, ezzel biztosítva a kiegyenlített játszóteret mindenki számára.

Hirdetés

A CoD-osok felháborodása pedig itt kezdődött, ugyanis állítólag a Warzone-ban a rásegítés továbbra is 60 százalék körül mozoghat. A dolgot a játék Reddit oldalán kapták fel, ahol egyből többen is beálltak a poszt mögé, és támogatták azt, hogy a CoD-ban is hasonló változásokra kerüljön sor. Néhány játékost annyira megérintett a dolog, hogy arról számoltak be, inkább kukázták a Warzone-t, és váltottak az Embark Studios lövöldéjére.

The Finals has just released Patch Notes detailing the current strength of their aim assist (50% rotational magnetism) and how they plan to nerf it (to 35%). COD is currently sitting at 60% rotational magnetism.
byu/Willing_Ingenuity330 inCODWarzone

Egyelőre nem tudni, hogy az Activison tervez-e bármi nemű finomítást a célzásrásegítés tekintetében, amivel kapcsolatban már korábban is többen a nemtetszésüket fejezték ki. Erre egyébként per pillanat nem túl sok esélyt látunk, elvégre a Call of Duty League (CDL), a játék hivatalos e-sport ligája, 2020-ban minden profi számára kötelezővé tette a kontrollerre való átállást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)