Hirdetés

Nem mindennapi lehetőségekkel vár a megújult Lenovo Legion Esport Akadémia

|

Szintfelmérés, személyi edzés és LoL duo kereső: ez csak néhány a Honvéd e-sport szakosztálya újdonságai közül.

Hirdetés

Immáron öt esztendeje annak, hogy megnyitotta kapuit Lenovo Magyarország és a Budapesti Honvéd Sportegyesület közös erővel létrehozott utánpótlás-akadémiája, az évek során befektetett munka pedig nem maradt eredmény nélkül. A Lenovo Legion Esport Akadémia két egymást követ évben is elnyerte az év e-sport szervezete címet, de azt is elmondhatja magáról a Honvéd e-sport szakosztálya, hogy az ő színeiben ült fel magyar bajnok a Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends trónjára is. A szervezet az imént említettek mellett a Fortnite, a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, valamint a Valorant iránt érdeklődőknek is tart edzéseket, méghozzá az ország legtapasztaltabb e-sport oktatói bevonásával.

Azzal persze a Lenovo Legion Esport Akadémia is tisztában van, hogy a csúcson maradni kizárólag folyamatos fejlődés révén lehetséges, hiszen a konkurencia sem tétlenkedik, ezért párhuzamosan megújította mind a szolgáltatásait, mind a weboldalát, hogy a felfrissített, esztétikusabbá vált felületen flottul menjen a jelentkezés az edzésekre, miközben új edzőkkel erősített, valamint új játékokkal bővítette a választékot.

Hirdetés

Szóló játékosoknak és csapatoknak is tartanak edzéseket online, a Discordon keresztül, mi több, van lehetőség egyéni foglalkozásra is, amikor az edző kizárólag annak az egy személynek szenteli az idejét. Az érdeklődők jelentkezhetnek barátokkal, ismerősökkel közösen, de új társakra is szert tesznek, akik hasonló szintű játékosok és velük együtt tanulnak, fejlődnek a 4 alkalomból álló kurzusok alatt. Hetente egy alkalommal érdemes számolni négy héten keresztül.

Az személyi edzéshez hasonlóan új szolgáltatás a teljes csapatok alkalmi mentorálása. Ilyenkor a feladatot vállaló edző útmutatásaival, tanácsaival és ötleteivel támogatja a formációt abban a törekvésében, hogy jobbá, eredményesebbé váljon. Emellett azokra is gondolt az akadémia, akik szeretnének tisztában lenni képességeikkel, tudásukkal, rajtuk segítenek a szintfelmérő edzések, amelyek után a szülőket is bevonva kerül sor a folytatás megvitatására.

Mindezen felül a megújult weboldalon élesedett Magyarország első LoL duó keresője, megteremtve a legegyszerűbb és leghatékonyabb módját annak, hogy társra leljenek a játékosok, mielőtt felkeresnék az Idézők szurdokát.

Végezetül pedig a Lenovo Legion Honvéd a foglalásokat és a vásárlásokat Legion pontok jóváírásával honorálja, ezekkel később akár fizetni is lehet majd, amennyiben az összegyűjtött pontok elegendőek a vásárlás értékének fedezésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)