Hirdetés

Shroud szerint a The Finals „túl sok a Call of Duty-agynak”

|

Az egykori profi CS:GO játékos szerint az egyetlen gond a The Finals játékmenetével, hogy túl komplex azoknak, akik még nem láttak ilyen lövöldét.

Hirdetés

Ha valaki, akkor a drága Michael "Shroud" Grzesiek nagyon ügyes abban, hogy magára haragítsa a teljes gamer társadalmat. Az FPS játékokban fitogtatott megkérdőjelezhetetlen tehetsége hatalmas hírnevet hozott neki, így nyilván figyelnek rá a műfaj rajongói, amikor vélemény mond egy-egy címről. Shroud pedig éppen nagyon élvezi a The Finals meccseit.

Szerinte az egyetlen gond a lövöldével, hogy a CoD-ból jött ponthajhászok egyszerűen nem értik, hogy miről is szól a The Finals.

"Nagyon sokan nem vágják, hogy hogyan működik ez a játék; szerintem egyszerűen csak túl sok a CoD-agynak."

Hirdetés

Hozzátette, hogy alapvetően ezzel semmi baj nincs. A The Finals egy új cím, meg kell szokni annak tempóját és a játékbeli célokat. Ettől függetlenül az FPS-közösség egy része azonnal betámadta a kijelentést.

"Túl sok a CoD-agynak? Rohangálsz és lövöldözöl, mint bármelyik másik CoD-ban, csak hosszabb a TTK és ennyi."

A TTK alatt a "time to killre", azaz arra az időre hivatkozik, ami alatt belehal egy ellenfél a lövöldözésekbe. Ez valóban hosszabb a The Finalsben, de ennél jóval nagyobb különbségek vannak a két játékban. Sokan panaszkodnak arra, hogy a társaik elfelejtik a Finals célját és csak lövöldöznek egymásra. Shroud is erről beszélt a videójában.

@clipthatbroski Shroud‘s honest opinion about The Finals.🤔 What do you think about it? #fyp #clipthatbroski #thefinals ♬ Moonlit - VØJ & Narvent

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)