Hirdetés

Szüleit szeretné támogatni a fiú, aki 70 millió forint értékű CS:GO-kést nyitott

|

Három napja játszott, amikor rábukkant a legrosszabb esetben is 53 millió forintot, egyes becslések szerint még ennél is jóval többet érő skinre.

Hirdetés

A legtöbben feltehetően nem azért játsszák a Counter-Strike: Global Offensive-et, mert azt remélik, hogy egyszer olyan ládát fognak kinyitni, amiben egy többmilliós kés vagy fegyverskin lapul, de vannak a festések adásvételére létrejött piacterek, a játék ezen része külön életet él. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért és főleg kinek ér több millió forintot egy-egy játékbeli tárgy, de a gyűjtők már csak ilyenek, a ritka cuccok birtoklásáért hajlandók sokat fizetni.

Egy 18 éves játékos 34 órányi játék után, három nappal regisztrációját követően megszerezte az egyik legritkább skint, a Karambit Case Hardened blue gem változatát.

Hirdetés

Ezt a kést a CSGOFloat szerint összesen 9 alkalommal találták meg eddig. A játékosnak valaki már tett egy 150 ezer dolláros ajánlatot, de egy a témában jártas streamer, ohnePixel azt javasolta neki, ne fogadja el, mert túl alacsony. 200 ezer dollár már reálisabb lenne - ez jelen pillanatban 70 millió forintnak felel meg.

A srác elmondta, a szüleit kívánja segíteni a pénzzel. Egyébként a Valorantból tért át, valószínűleg örül, hogy nem várta meg a Counter-Strike 2 egyre közelebbi megjelenését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)