Hirdetés

Végre: belső nézetből is játszható lesz a Fortnite

|

Lassan megkapja a Fortnite az utolsó dolgot is, ami hiányzik belőle más battle royale játékokhoz képest.

Hirdetés

Hét éve fut már a Fortnite, és nem kell félteni a népszerűségét, de egy kis frissítés mindig használ neki. Az Epic Games legutóbb egészen izgalmas új játékokat villantott, melyek közül a LEGO Fortnite futott fel a legjobban, és továbbra sem áll le: a GDC 2024 során bejelentette, hogy a Fortnite belső nézetből is játszható lesz.

Az még egyelőre kérdéses, hogy a battle royale módban is választhatjuk-e majd ezt a gyakorlatilag minden más vetélytársban elérhető módot, vagy csak a Creative-ba tervezik beépíteni, de ha legalább ott elérhető, onnan már egyszerűbb lenne átemelni.

Hirdetés

A State of Unreal prezentáció keretében annyit mondtak el, hogy az újdonság még az idei év folyamán megérkezik, de pontosabb részleteket nem közöltek. Bármikor beépíthetik, és ezzel új közönséget érhetnek el, ahogy az építkezés nélküli móddal, és megannyi kreatív, a játékélményt érdemben módosító változtatással.

A Fortnite-ban egyelőre csak néhány fegyvernél érhető el a belső nézet, azoknál egész használható.

Címkék: #fortnite #fps
Platformok: Android Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)